Google+
zaterdag, 27 april 2013 16:33

Willen jullie Kabouter Ellen weer zien?!

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Kom dan op Hemelvaartsdag, 9 mei, naar het Straatfestival in Boxmeer. Daar ga ik jullie verassen! Ik neem een aantal van mijn beste vrienden mee. Samen met Rene de Boswachter speel ik de hele dag een hele leuke voorstelling. De voorstelling gaat over een hele mooie en bijzondere Kabouterboom. Heel misschien komt die boom zelf ook...... 
Daarnaast is onze lieve vriendin Pierrot er ook, ze is een clown, maar ook een standbeeld. En we nemen een hele mooie steltenloopster mee. Ze danst met een heel mooie jongen, een jongleur met hele bijzondere doorzichtige jongleerballen, zo mooi.
Dus kom op 9 mei naar het centrum van Boxmeer; de entree is gratis. Er is zoveel te doen. Je kunt je laten schminken en er is een lente fee.....Voor de grotere kinderen en de volwassenen is er een echte filmbus! Dus laat je meevoeren op 9 mei!

Veel lieve kaboutergroetjes voor jullie allemaal! Van kabouter Ellen

Misschien is het nog fijn om te weten dat het vanuit Nijmegen ongeveer een half uur rijden is naar Boxmeer (ook met de trein! het centrum is ongeveer 6 minuten lopen vanaf het station.).