Google+
donderdag, 29 augustus 2013 19:22

Kabouter Ellen weer op De Kaaij in Nijmegen!

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Aanstaande zaterdag 31 augustus en woensdag 4 september.

Aanvang: 13.30 (beide voorstellingen)

Locatie: De Kaaij, Nijmegen

(zie www.dekaaij.nl voor het volledige programma en info of De Kaaij op facebook).

Entree: gratis!

Op zaterdag 31 augustus om 13.30 zingt ze voor het eerst een speciaal lied van Frank Groothof. Daarna laat ze ook een aantal van haar kunstjes zien. De kinderen uit het publiek mogen ook op het podium om hun eigen kunstje te laten zien. Dit programma duurt tot 14.00. Daarna spelen we op het festivalterrein tot ongeveer 15.00 verder. Het optreden wordt gefilmd, wat daarna te zien is op youtube en www.ellenprodukties.nl. Ook Frank Groothof zal het filmpje gaan bekijken. Dus kom allemaal!

De kinderen kunnen zich, als ze dat willen, ook laten schminken door Kabouter Erda.

Op woensdag 4 september treedt kabouter Ellen op, op een echte boot: de boot Opoe Sientje! (Opoe Sientje, ligt aan de kade bij het festivalterrein.)

Met 'De verdwenen Kroon', een voorstelling waarbij de kinderen lekker kunnen meespelen.

Het verhaal gaat over een kroon van de koning die door een boef is gestolen. Leeuwen, een hofnar en een mooi prinsesje spelen een belangrijke rol in de zoektocht naar de verdwenen kroon, die koste wat het kost moet worden teruggevonden! Deze rollen worden gespeeld door kinderen uit het publiek.

De verdwenen kroon is een voorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar tot 8-9 jaar en duurt 30 minuten. Daarna speelt Kabouter Ellen nog ruim een uur door op het festivalterrein van de Kaaij.

Wil je meer info over kabouter Ellen? Kijk opwww.ellenprodukties.nl.